Huis snel verkopen?

Veel mensen staan er van tevoren niet echt bij stil, maar bij het verkopen van een huis komt  nogal wat kijken: heel het huis opruimen, foto’s maken, documenten bij elkaar zoeken, regelwerk met de makelaar, bouwinspecteur, notaris, taxateur, eventuele kopers en ga zo nog maar even door. Het komt daardoor regelmatig voor dat het verkopen van een huis verandert in een hoofdpijndossier. En dat is helemaal niet nodig!

Waarom zou u een pand verkopen aan Huiskopers.nl?

Het is veruit de snelste manier om een huis te verkopen. U kunt een pand vrijwel direct aan Huiskopers.nl verkopen, zo is het in sommige situaties mogelijk om binnen 3 – 5 dagen al geld op uw rekening te hebben staan (of een aanbetaling te ontvangen). Wij nemen daarna vrijwel alle zorgen op ons zodat u zonder verkoopstress snel van uw woning af bent. Hierbij kunnen we er zelfs voor zorgen dat het pand wordt leeggehaald; in principe is er dus enkel en alleen wat minimaal papierwerk nodig en vervolgens bent u van het huis af. We bieden hierbij altijd een marktconform bod, alhoewel we hierbij ook eerlijk zijn: u kunt vaak iets meer voor uw huis krijgen wanneer u het huis helemaal zelf verkoopt. Wij nemen echter al het regelwerk én het risico op ons, en daar zit dan ook onze verdienste in. Bij ons geen kleine lettertjes: hier zullen we altijd eerlijk en transparant over zijn.

De voordelen van Huiskopers.nl:

 • Direct duidelijkheid
 • Betrouwbare huizenkoper
 • U voorkomt schommelingen op de huizenmarkt
 • Geen makelaarscourtage
 • Geen notariskosten
 • Geen verkoopstress
 • Geen eindeloze bezichtigingen
 • Niet wachten op de bank
 • Niet wachten op een taxateur
 • Geen bouwkundige keuring
 • Geen gedoe
 • Oplevering in overleg
 • Aanbetaling mogelijk
 • Wij kijken door de rommel heen
 • Zo nodig maken wij de woning leeg

Wanneer is het interessant?

Er kunnen talloze redenen zijn om snel een huis te willen verkopen: we zien het bijvoorbeeld vaak voor komen bij een scheiding, erfenis, dubbele hypotheek, of gewoon omdat men geen zin heeft in het langdradige proces. Twijfelt u? Heel begrijpelijk, de keuze is ook niet altijd makkelijk. U kunt bij ons altijd een vrijblijvend bod aanvragen. Daarnaast kunnen wij adviseren; we hebben veel ervaring op de Nederlandse huizenmarkt en met de processen die hierbij komen kijken. Met deze extra informatie en een vrijblijvend bod kunt u vervolgens zelf nadenken over de juiste keuze. Wilt u zelf eerst meer informatie inwinnen om de juiste keuze te maken? Bekijk dan deze pagina over de voor- en nadelen van de verschillende opties.

Welke huizen kopen wij op?

In principe kopen we allerlei soorten panden op in heel Nederland. Dat zijn vaak huizen, maar het mogen ook best kantoren of andere panden zijn. Hierbij kopen we panden in vrijwel iedere staat op: óók wanneer er bijvoorbeeld veel aan verbouwd moet worden, het (extreem) rommelig is, of er andere gebreken zijn. Uiteraard betekent dit niet dat we automatisch ieder pand voor iedere prijs opkopen, maar meestal komen we er wel uit. Neem indien u twijfelt gewoon even contact op, dan kunnen we samen bekijken wat de situatie is en of we bereid zijn om het snel op te kopen!

Hoe het werkt

Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen? Huiskopers.nl koopt huizen direct op. U bent verzekerd van een zorgeloze afwikkeling van de verkoop van uw huis tegen een realistisch bod!

Wij kunnen, indien gewenst, direct ter plaatse een bod uitbrengen op uw woning. Doordat wij alles zelf regelen, zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen wij resultaat verzekeren.

Na een kosteloze bezichtiging van uw woning doen wij een definitief bod. Dit bod is zonder voorbehoud zoals een financieringsvoorbehoud, keuring, taxaties, bedenktijd en dergelijke. Uw huis is dus direct verkocht.

Het zogeheten ‘transport’ vindt plaats bij de notaris. Daarmee gaat het eigendom van de woning over van u naar ons. U ontvangt dan het afgesproken bedrag. Het is bij ons mogelijk om eerder al een voorschot op de koopsom te krijgen.