Huis verkopen na scheiding

Je koophuis is een belangrijk onderdeel van je bestaan. Het is een plek waar je je veilig voelt, je ’thuis’ voelt, je herinneringen hebt maar tegelijkertijd is een koophuis ook gewoon een zaak die geld waard is. Huizenbezitters die uit elkaar gaan moeten veel regelen. Vaak zijn er twee opties: één van beiden blijft in de woning achter of het huis wordt verkocht.

Dit lijkt simpel, maar als er iemand achterblijft in de woning dan heeft dit de nodige haken en ogen. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheekrenteaftrek, verschillende leningdelen, wie er meer heeft ingelegd, de waarde, elkaars eigenwoningverleden en ga zo maar door.

Veel eenvoudiger en het voorkomen van dure misverstanden is het verkopen van de woning na een scheiding aan huiskopers.nl

Wat kunnen wij betekenen

Als u interesse heeft in een snelle afwikkeling en het huis aan ons te verkopen, wordt er een bezichtiging ingepland. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Na de bezichtiging wordt er een bod op uw huis uitgebracht. Dit bod biedt u gelijk zekerheid. De verdere kosten voor afwikkeling zijn voor ons.

U heeft dan in ieder geval één zorg minder en heeft nu uw volle aandacht voor andere zaken.