Uw woning snel en voor een goede prijs verkopen?

Uw huis binnen 48 uur verkocht zónder bijkomende kosten!

Huiskopers.nl is de landelijke expert die zelf woningen koopt. Wanneer u van plan bent om uw huis te verkopen dan moet er een hoop geregeld worden. Er komt veel op u af. U krijgt te maken met een makelaar, bijkomende kosten en uw huis moet iedere keer opnieuw weer piekfijn op orde zijn voor de bezichtigingen. Wilt u zonder zorgen uw huis snel verkopen? Dan is huiskopers.nl de ideale partner om uw huis aan te verkopen. U hebt direct zekerheid zónder bijkomende kosten. Er worden bij huiskopers.nl geen kosten aan de verkoper doorberekend.

Bel ons nu op +31 (0)76 200 55 66 en u ontvangt direct het beste bod op uw huis!

Door onze ‘in-house’ expertise hoeven wij geen dure adviseurs in te huren. U profiteert hiervan!

U kunt in uw woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden.

Geen bezichtigingen, geen foto’s, geen gedoe.

U ontvangt een definitief bod zonder voorbehoud van financiering.

Vraag vrijblijvend een bod aan

Snel contact
Geen verplichtingen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom wilt u snel uw huis verkopen?

Er kunnen heel veel redenen zijn om uw huis snel te willen verkopen. Huiskopers.nl staat graag voor u klaar en heeft veel ervaring met allerlei soorten huizen en veel redenen om de woning snel te willen verkopen. U hebt bijvoorbeeld al een nieuw huis gekocht en wilt uw huidige huis zo snel mogelijk verkopen zodat u niet met dubbele lasten komt te zitten. Of u hebt nog geen nieuw huis gekocht en bent juist hard op zoek, maar wenst uw handen vrij te hebben bij een nieuwe aankoop. Zo zijn er tal van redenen te bedenken waarom u uw huis snel verkocht wil hebben. Wij staan dan ook graag voor u klaar en hebben ervaring met allerlei soorten huizen met veel verschillende soorten redenen waarom mensen snel hun huis willen verkopen:

 • De verkoop van een woning is erg spannend en onzeker. Dit kan veel stress opleveren. Uw woning laten opkopen zodat u direct zekerheid heeft kan stress voorkomen. U weet precies waar u aan toe bent en hebt direct duidelijkheid.
 • Niks is zo erg als dat uw man of vrouw is komen te overlijden. Een dierbare die overlijdt, laat een grote leegte na. Of iemand nu plotseling is overleden of juist na een langdurig ziekbed het tijdelijke voor het eeuwige heeft verruild: het is, zeker in het begin, vaak moeilijk of zelfs helemaal niet te bevatten dat de overledene echt nooit meer terugkomt. Wij zijn uw partner als het gaat om het inkopen van de woning. U hoeft nooit direct de woning uit, het is geheel aan u. Het is ook mogelijk om een gegarandeerde koop met een verhuisdatum in de toekomst af te spreken.
 • Als u -al dan niet met anderen- een woning hebt verkregen uit een erfenis, en u wilt hier niet zelf gaan wonen, dan is het verstandig om deze op korte termijn te verkopen. De erfgenamen kunnen dan meteen beschikken over het vrijgekomen vermogen en de fiscale zaken kunnen direct afgewikkeld worden.
 • Een relatiebreuk kan ook een reden zijn om uw huis snel te verkopen. Een relatiebreuk is al vervelend genoeg. Daarom helpt huiskopers.nl u door uw woning op te kopen zodat u daar in ieder geval geen stress en zorgen over hebt.

Voorkom dat uw woning te lang te koop staat

Als een woning erg lang te koop staat dan zal het steeds moeilijker worden om het huis te verkopen. Het is belangrijk dat uw koophuis zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste condities. Soms staat een woning al maanden te koop, maar krijgt u maar geen bod op uw woning. Men denkt vaak dat een snelle verkoop niet mogelijk is. Het tegendeel is echter waar. Huiskopers.nl koopt zelf huizen op. Door zelf woningen te kopen hebben wij altijd aanbod voor onze klanten en nemen wij risico’s weg voor u als woningverkoper. Bij huiskopers.nl worden er geen kosten aan de verkoper doorberekend.

Waarom mijn huis verkopen aan huiskopers.nl

 • Binnen 48 uur een bindend bod op uw woning

 • Kostenbesparing doordat wij zelf deskundige makelaars "in-house" hebben

 • Geen bijkomende kosten. U verkoopt uw huis, zonder verborgen kosten.

 • Tevreden huisverkopers beoordelen ons met een 9,5

 • Vriendelijke, discrete en betrouwbare makelaar die zijn afspraken nakomt.

 • Verkoop kan indien gewenst zeer snel plaatsvinden

Uw huis snel verkopen – hoe werkt dat?

 • Stap 1

  Bel ons en vraag vrijblijvend een bod aan.

 • Stap 2

  Onze makelaar komt direct langs

  Onze ‘in-house’ makelaar komt geheel voorbereid zo snel als mogelijk langs bij u voor een kosteloze taxatie. Omdat wij uitsluitend werken met eigen experts, zijn wij niet afhankelijk van derde partijen. Ook hebben wij geen hoge kosten aan dure externe adviseurs, wat betekent dat wij een zo hoog mogelijke waardebepaling doen. Onze makelaar komt zeer discreet langs. U hoeft ook niet op te ruimen. Dit heeft geen invloed op onze waardebepaling. Omdat wij heel veel ervaring hebben in het snel kopen van woningen kunnen wij een zo’n hoog mogelijk bod doen.

  Stap 2

 • Stap 3

  U ontvangt een definitief bod, zonder voorbehoud.

  U ontvangt een vrijblijvend, definitief, bindend bod zonder kleine lettertjes en zonder voorbehouden. U zit nergens aan vast. Het bod is geheel vrijblijvend.

De meest gestelde vragen over het snel verkopen van een huis

Het is heel goed denkbaar dat u vragen heeft over het snel verkopen van een huis. Hieronder de meest gestelde vragen over het verkopen van een woning. Mocht u toch nog vragen hebben, belt u ons dan gerust op wanneer het u uitkomt.

Huiskopers.nl werkt uitsluitend met eigen personeel. Wij besparen hiermee op dure inhuurkosten. Wij werken zo veel mogelijk vanuit huis en hebben geen dure kantoorpanden, leaseauto’s en zakenreisjes. Hierdoor kan huiskopers.nl het beste bod doen op uw woning.

Nee, u bent nergens toe verplicht. Wij hebben vrijblijvend contact met u en komen geheel vrijblijvend en zonder kosten langs om de woning te bezichtigen. U krijgt dan een definitief voorstel waar u mee kunt instemmen of niet.

Huiskopers.nl koopt huizen, appartementen en woningen door heel Nederland.

Het is mogelijk om direct een voorschot te krijgen op de koopsom indien dit echt nodig is. Via de notaris krijgt u een voorschot op de koopsom. Op deze manier kunt u direct geld krijgen.

Huiskopers.nl helpt u met de afwikkeling richting de hypotheekverstrekker. Mocht er een executie verkoop zijn of worden gestart, bel ons dan direct. Verkoop via ons brengt meer op dan via een executie verkoop.

Bij verkoop aan huiskopers.nl stemmen wij samen af wanneer u het huis verlaat. Andere opties zijn ook mogelijk zoals verkoop op afroep. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Bij verkoop aan huiskopers.nl heeft u direct zekerheid. Er worden geen ontbindende voorwaarden opgenomen. Huiskopers.nl garandeert hiermee om uw woning tegen de afgesproken prijs en op de afgesproken datum te kopen.

Huiskopers.nl zorgt voor de koopovereenkomst. De notaris regelt de zogeheten transportakte. Als u liever heeft dat de notaris ook de koopovereenkomst regelt of controleert dan is dat mogelijk.

Wij rekenen geen kosten voor onze dienstverlening. Mocht u al een overeenkomst hebben met uw makelaar waaraan u gebonden bent, neemt u dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Vaak kunnen wij deze kosten afkopen met de makelaar.

Wat zeggen anderen over het snel verkopen van hun huis?

Door mijn drukke baan heb ik geen zin in gedoe met allerlei mensen over de vloer. Ik heb mijn huis snel kunnen verkopen tegen een zeer acceptabel bedrag.

Door een sterfgeval heb ik mijn huis snel moeten verkopen. De mensen van huiskopers.nl komen zeer discreet langs en gaan hier professioneel mee om. Ik heb hier een goed gevoel bij.

Mijn lokale makelaar vertelde me dat ik mijn huis ook snel via Funda zou verkopen. Niets bleek echter minder waar. Ik heb 4 maanden tevergeefs mijn huis proberen te verkopen. Na het verminderen van de vraagprijs waren er nog steeds amper bezichtigingen…De service van huiskopers.nl is uitstekend. Zij nemen alle activiteiten voor hun rekening en er is geen gedoe met taxaties en allerlei mensen over de vloer! 10/10

Doordat wij gingen verhuizen naar een andere woning, wisten wij nog niet precies wanneer wij weg wilden uit ons huis. Dit bleek erg lastig te zijn. Wij kwamen via internet bij deze heren terecht en zijn erg te spreken over hun professionaliteit. Dit bleek geen enkel probleem en wij zijn goed geholpen.